Tortaállvány, tortatál bérlés, vásárlás, esküvőre, szülinapra, rendezvényre.

Tortaállványok

Érdemes hozzánk visszatérni

2018. április 23. - orizatriznyák72

2018-ban is 10% kedvezménnyel kedveskedünk visszatérő vásárlóinknak. A kedvezmény minden termékünkre érvényes.

Új kollekcio

A december még a karácsonyi készülődés, a január már a tervezés, megvalósítás időszaka. Mi sem vagyunk ezzel másképp, így ezekben a hetekben lázas munka folyik műhelyeinkben, hogy minden időre elkészüljön.

A tőlünk már megszokott módon, idén tavasszal is új kollekcióval gyarapítjuk már meglévő állványainkat, melyek tervezésénél az igényeket és az idei trendeket is figyelembe vettük.

Terveink szerint március második felében már elérhetőek lesznek új állványaink oldalainkon, ezért ha most nem találsz kedvedre valót, látogass vissza hozzánk vagy keress minket elérhetőségeink bármelyikén.

Ízelítőül: cake pop és macaron állványok, kézzel metszett ólomkristály valamint fémes színű tortatálak, 5 és 7 szintes tortaállványok...Természetesen új állványaink bérelhető formában is elérhetőek lesznek.

Várunk szeretettel!

Boldog, mosolygós, sikeres Újévet kívánunk Mindenkinek!

Meglehet, szilveszterkor szokás újévi fogadalmat tenni. Mi nem tettünk.

Összegezvén az elmúlt évet- melyben annyi pozitív visszajelzést, boldog mosolyt kaptunk tőletek- arra jutottunk, hogy az út amelyen elindultunk 2 éve, jó út.

Ezért ezen haladunk tovább és 2017-ben is ugyanazzal a színvonallal, vidámsággal, figyelemmel és rugalmassággal várunk mindenkit mint eddig.

Boldog Újévet Kíván

a Jack&Jane csapata