Tortaállvány, tortatál bérlés, vásárlás, esküvőre, szülinapra, rendezvényre.

Tortaállványok

Megszületett az állványok királya

Újabb bérelhető tortaállvány a Jack & Jane-től

2015. április 22. - orizatriznyák72

A különleges esküvők és rendezvények látványossága

Formája, mérete és minősége alapján is különleges az állvány. Tervezését követően több konstrukció is született, de a tesztek alapján végre bemutatjuk az igazit! KING, hűen a nevéhez, amely elegáns, tekintélyes, miközben légies és könnyed. A KING 4 torta számára készült, a torták elrendezése tetszőleges, a képen csupán egy variációt láthattok.

Fekete és fehér színben is rendelhető. Az állvány paramétereit a Tortaállványok és a Bérelhető állványok menüpont alatt találjátok.

jo.jpg

 

Válogatás 2015 trendi tortáiból

Körülnéztem a nagyvilágban és hoztam Nektek mutatóba párat az idei év trendi tortáiból. Elég változatos a felhozatal, de legnagyobb térhódítása talán a ,,csupasz" tortának van, ami lássuk be, elég távol áll a hagyományos cukormasszával bevont tortáktól. Persze mint a képek mutatják arról sem kell lemondanunk, csak össze kell firkálnunk krétával és máris követjük a divatot :)  Az én fejem már tele van a hozzájuk illő állványok terveivel :)

2015-wedding-trends_04.jpg

11063471_528179793989989_8812698922808451833_n.jpg

cake-trend-3.jpg

chalkboard-wedding-cakes-by-the-little-malvern-cake-co_-australia-left-pure-cakes-by-mila-right.jpg

geometric-wedding-cakes.png

naked-wedding-cake_chocolate.jpg

ruffledweddingcake1.jpg

wedding-cake-trends-2015.jpg

wpid328728-2015-wedding-trends-22.jpg

Fa tortatál

Egyediség, variálhatóság és minőség

Miben különböznek a Jack & Jane fa tortatálak a piacon kapható többi fa tortatáltól?

Első és legfontosabb különbség: nálunk a Vásárló saját elképzelése szerint alakíthatja a tortatálat. Az oldalon szereplő tálak prototípusok, mindegyikben benne van a változtatás lehetősége. Tetszik a fehér, de nem megfelelő a magassága? A türkizkék jó lenne, de nagyobb lappal szeretnéd? Semmi gond, Te megírod nekünk, mi pedig elkészítjük a saját egyedi tökéletes tortatáladat.

Változik ettől az ára?

Nem. Csak a tortatál változik, az ára marad.

Második különbség: lecsavarozható lap. Miért? Mert lehet, hogy nagyobb lapra lesz szükséged, lehet, hogy kisebbre, lehet, hogy szögletesre. Miért vennél meg még egy tortatálat, ha egy egyszerű mozdulattal lapot cserélhetsz rajta és máris van egy másik tálad. Természetesen külön lapokat is lehet nálunk kapni, olyan méretben és színben amire szükséged van, a tortatál árának töredékéért.

Harmadik különbség: a tortatál anyaga

A talp gőzölt bükkből készül. Mi ennek a jelentősége? Gőzöléssel feszültségmentesítik a fát, tehát Te is nyugodt lehetsz, nem kell attól tartanod, hogy megreped, eltörik, kiszárad. A lap anyaga MDF, nem lesz hullámos, nem szárad, nem reped, mert az MDF természeténél fogva minden irányban homogén, sík felület. 

A Jack & Jane a minőséget helyezi előtérbe.

_wpc9789kicsi.jpg

 

Feliratos kerámia tortatál

...avagy tortatálba véssük, amit diktálsz

Mintha kőbe vésnénk, úgy marad ott örökre.

Esküvőkön tűnik fel legtöbbször a Jack & Jane egyedi tortatálai közül a feliratos, volt, amelyiken ígéretek, vagy világmegváltó tervek szerepeltek, de megesett az is, hogy egy matematikai egyenletet véstünk "kőbe". Találkoztunk már olyan esettel is, amikor csak egy üzenet, egy kód, egy évszám tette személyessé a tortatálat. Mindegyikben ugyanaz volt a közös: az emberi kapcsolatok szépsége. Jelentősége van ennek, mert tortatálat egy életen át használunk, dísze lakásunknak, ünnepeinknek, tortáinknak és emlékeinknek is. A tortatálat örököljük, továbbadjuk, ha törik megragasztjuk, néha megsiratjuk. A Tortatál örök ajándék. Így hát jól fogalmazz! Bármit diktálsz, mi tálba véssük, de tükröd lesz egy életen át! :)

_wpc9755kicsi.jpg